Jaahas lukijat rakkaat. Solis ensimmäiset ulkotreenit nyt takana. Ja kyllähän sitä vauhtia piisas koiralla. Mentiin ku luoti, hyvä että mamma pysy nakkien kanssa perässä .

Kovasti tuli taas uutta asiaa, täähän on vasta 3:s kesä kun treenaamme. Viime talvena päästiin halliin vain pari kertaa mun töiden vuoksi joten sitä nyt ei kovin hyväksi treenaukseksi sanoa. Kolmessa osassa otettiin rata tällä kertaa. Jos vaikka viikon päästä sitten 2 osassa. Hitaasti hyvä tulee pitkän tauon jälkeen.

Eilen käytiin sit Haaparannassa, ensimmäisenä toki juoksin lemmikkieläin/tarvike liikkeesseen. Sen jälkeen karkkikauppaan ja sit ikeaan. Ikeasta tarttui käsiin lastenhuoneen uusi sisustus. Lapsetkin löysi uuden kattolampun huoneeseensa ja kirjahyllyn. Myös oman ihanne makkarin löysin sieltä. Eli siihen säästämään ja sit uusi reissu ikeaan.

Mutta nyt suihkun kautta soffalle huokasemaan loppu sunnuntaiksi. Huomenna alkaa lapsilla viimeinen viikko koulua ja sit kauan odotettu kesäloma. Lapsilla tosin..ties mulla milloin

 

Hyvät helluntait kaikille

 

- Jos ei heilaa helluntaina, niin ei koko kesänä !

 

Dana kyttäämässä tielle, luultavasti sitä helluaan ettei tarvitse olla koko kesää yksin