Näin ikkään...

Siinä on kuulkas 3 taulua jotka väsäsin tänään. Normi canvas-taulun päälle niittasin kiinni. Nyt kun sais vielä seinälle. Eli pitää ostaa rautalankaa. Tosin kannattaako niitä täällä laittaa ees seinälle ku on muutto kumminkin juhannuksen jälkeen edessä ??

Minä tosiaan myyn pois tän omakotitalon avioeron vuoksi kesällä kun on asuttu 2v. Vaivalla ja työllä saatiin oma ja rempattua. Sit käy näin. No kaikkea ei voi saada ja niin päin pois. Parempi meillä 4 leidillä on itsekseen ku p.ssa parisuhteessa. Tai no eihän se mikään parisuhde ollu, kämppiksiä oltiin monta vuotta, siihenkin löytyi syy...se tavallinen.

Mutta juu...se siitä..

Tänään sit sain rokkicorollaan kesätassut alle, samalla sit siivosin auton sisältä. Eihän sieltä löytynyt ku, hedelmäpussillinen lasten heittelemiä roskia takapenkin lattialta, varmaan miljoona ja  yksi koirankarvaa, 10kg hiekkaa ja kiviä ym kivaa... Sit ajaa töräytin vielä autopesuun ABC:lle ja nyt on kuulkaas puhdas auto...

Just tuossa aattelin kerätä lasten talvikamppeet ja heittää pesukoneeseen, kun siivosin meidän eteistä kengistä. Totesin, että huomaa jostain kumman syystä täällä asuu vaan naisia koska kenkiä, kenkiä on sen yhdet jos toisetkin. Laittelen teille kuvia mun korkkareista joku kerta jotka on talvelle, vaikka mä käytän talvella coretex vaelluskenkiä talvisin   työni vuoksi. Oon siis talvet tunturissa ( Rukalla ) eikä siellä todellakaan heiluta korkkarit jalassa.

Niin ja vihdoin ja viimein sain tänne karuun ja kylmään pohjoiseen hommattua ystäväni J:n ( vantaalla asuvan ) avulla Jumpsuitit lapsille. Sen että paketista saivat ulos ne, niin siitä asti ovat olleet päällä. Kuumeisesti mietin että miten ihmeessä mä saan ne pestyä . No ehkäpä ne riisuu ne yöksi..toivossa on hyvä elää .